ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρουσίαση και βράβευση

Ο Γιόνας Κόλκα θα βρεθεί στην Αθήνα τις επόμενες μέρες τόσο για να βραβευτεί από τον Παναθηναϊκό όσο και για να παρουσιάσει στους προπονητές των ακαδημιών των πρασίνων το project που ακολουθεί η PSV στις ακαδημίες της.

Παρουσίαση και βράβευση

Μετά το ραντεβού που είχε γίνει επί ολλανδικού εδάφους, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, ανάμεσα σε Τάκη Φύσσα και Γιόνας Κόλκα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και ο προπονητής της ακαδημίας της Αϊντχόφεν είχαν συμφωνήσει για περαιτέρω συνεργασία.

Έτσι, μεθαύριο, ο Φινλανδός θα παρουσιάσει στο Κορωπί με όλους τους προπονητές της ακαδημίας του «τριφυλλιού» παρόντες, όπως βέβαια και τον Γιάννη Σαμαρά. το project που ακολουθεί η PSV στις ακαδημίες της.

Η Αϊντχόφεν έχει ήδη συνεργασία και με άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στόχος μας είναι να ενταχθούμε κι εμείς στο συγκεκριμένο project, για να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους. Εξ ου και στη συγκεκριμένη συνάντηση θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων, σε πρώτη φάση.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, αντίστοιχα στο άμεσο μέλλον θα μεταβεί και αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού στη «βάση» της ολλανδικής ομάδας, στο πλαίσιο πάντοτε της συνεργασίας αυτής.

Επίσης, στο περιθώριο του μεθαυριανού αγώνα μας με την Αϊντχόφεν, ο Κόλκα θα βραβευθεί για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.