ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ευκαιρία για δοκιμές…»

Ως μια ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα αποτέλεσε το ματς με τον Ελληνικό, σύμφωνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Τομ Μαζαράκη.

«Ευκαιρία για δοκιμές…»

Ο τεχνικός της ομάδας μπέιζμπολ του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Πράσινη» για την ήττα της ομάδας του από το Ελληνικό με 8-3, καθώς όπως τόνισε το ματς δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χάσαμε 8-3 από το Μαρούσι, σε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά καθώς το Μαρούσι είχε εξασφαλίσει την 1η θέση και εμείς την 2η.  Ήταν ευκαιρία να παίξουν όλα τα παιδιά και να γίνουν και δοκιμές ενόψει της συνέχειας. Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά που μπήκαν, καθώς είδα την πρόοδο που έχουν σημειώσει».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...