ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ντύθηκε στα… «πράσινα» ο Στεφάνου

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου, ξαναφόρεσε την πράσινη φανέλα, στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Ποσογίλνιτσα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντύθηκε στα… «πράσινα» ο Στεφάνου

Ο κανονισμός της CEV είναι ξεκάθαρος και ανάγκασε τον  λίμπερο του Ολυμπιακού να φορέσει πράσινη φανέλα και παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει αίτημα ούτως ώστε να εξαιρεθούν από τον κανονισμό, δεν γλίτωσαν… από το πράσινο, καθώς η CEV απέρριψε την αίτηση του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν «τοποθέτησε» το σήμα πάνω στη φανέλα του Στεφάνου, έχοντας πλέον την παγκόσμια πρωτοπορία της ομάδας της οποίας ο λίμπερο δεν «φόρεσε» το έμβλημα του συλλόγου σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας αγωνίστηκαν με μπλε εμφανίσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ