Ποδόσφαιρο

«Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά…»

«Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά…»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας χθες απέναντι στην Αϊντχόφεν, τονίζοντας ότι πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά το τέλος του αγώνα με την PSV:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε, δυστυχώς. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Η Αϊντχόφεν είναι μια εξαιρετική και πολλή γρήγορη ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε.

Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς ακόμα, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αυτό με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version