ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποινικές ευθύνες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι διερευνά ο Άρειος Πάγος!

Την διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών της διοίκησης αλλά και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων», ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά!

Ποινικές ευθύνες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι διερευνά ο Άρειος Πάγος!

Να διερευνηθούν πιθανόν ποινικές ευθύνες της διοίκησης του Ολυμπιακού αλλά και των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας  των «ερυθρόλευκων» για τη ρίψη καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που διεξήχθη στις 26 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, μερίδα φιλάθλων στον επίμαχο ποδοσφαιρικό αγώνα έριξαν μεγάλες ποσότητες καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επικίνδυνη  κατάσταση για την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων

Αντιπαραθέτει, μάλιστα, τον αγώνα Ολυμπιακός-Γιουβέντους που έγινε στο ίδιο γήπεδο και δεν σημειώθηκαν παρόμοια φαινόμενα. Αναφέρει δε ο εισαγγελικός λειτουργός, ότι από την αντιπαραβολή της εικόνας των δύο αυτών ποδοσφαιρικών αγώνων, συνάγεται ότι στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα που είχαν ληφθεί κατά τον αγώνα Ολυμπιακός-Γιουβέντους.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O αντεισαγγελέας  του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, ζητεί από την Εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά να ερευνηθούν κατά προτεραιότητα οι τυχόν ευθύνες της διοίκησης του Ολυμπιακού για πιθανή συνδρομή «των όρων της άμεσης συνέργειας με παράλειψη, στη ρίψη καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο».

Σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική παραγγελία, ζητείται να κινηθεί έρευνα και προς την κατεύθυνση της ύπαρξης ευθυνών από τους συνδέσμους φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Πηγή: Contra.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.