ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Μετά από δύο μήνες σε αποστολή ο Μπερίσα

Την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα έχει ο Βαλμίρ Μπερίσα που μετά από δύο μήνες περιλαμβάνεται σε αποστολή της ομάδας Νέων.

Μετά από δύο μήνες σε αποστολή ο Μπερίσα

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 18 ετών, όταν αποκτήθηκε οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Παρόλα αυτά ο Βαλμίρ Μπερίσα δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε σε μια περίοδο που ο Μπεργκ ήταν εκτός λόγω τραυματισμού αλλά και ο Πέτριτς εκτός φόρμας.

Ο νεαρός Σουηδός δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι (έχει παίξει μόνο στο φιλικό με την Βιιτόρουλ), ενώ παρέμενε εκτός αποστολή και με την ομάδα Νέων, αν και είχε ξεκινήσει με γκολ κόντρα στην Καλλονή.

Ο επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο αφού βρίσκεται και πάλι, μετά από σχεδόν δύο μήνες σε αποστολή με την ομάδα της Κ20 για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπερίσα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν για εκείνον.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Λαμπίρη, Τούντορ, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μπαλατσούρας, Νιούμαν, Λάμπρου, Μαλντίν, Μπερίσα, Χατζηγιοβάννης, Ζαφειράκης, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης, Γεροκωνσταντής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ