Βόλεϊ

Γκούζου: «Μέτρησε ο ψυχισμός μας»

Γκούζου: «Μέτρησε ο ψυχισμός μας»

Η Ράνια Γκούζου σε δηλώσεις της στον sport-fm τόνισε μέτρησε ο ψυχισμός των πρασίνων στην χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μέτρησε ο ψυχισμός μας και το γεγονός ότι πιέσαμε αρκετά τον Ολυμπιακό στο σερβίς. Μπορεί να μην ήταν καλό ποιοτικά το ματς, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα. Δουλεύαμε καιρό για αυτόν τον αγώνα και είχαμε στόχο τη νίκη» είπε αρχικά η Γκούζου και συνέχισε:

«Λάθη έγιναν και από τις δύο ομάδες, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε καλύτερα αυτά του Ολυμπιακού. Η νίκη αυτή μπορεί να σημαίνει και πολλά και λίγα, ανάλογα την δική μας πορεία. Πρέπει να κρατήσουμε τον ίδιο χαρακτήρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Όσο για το αν είναι η ώρα του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει ξανά έναν τίτλο είπε: «Ήρθε. Το θέλουμε πολύ, δουλεύουμε πολύ για αυτό. Έχουμε επιλογές σαν ομάδα και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να παίξουμε σε έναν τελικό. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, τον οποίο περιμένουμε πολύ καλύτερο στον δεύτερο γύρο, όπως όλες τις ομάδες καθώς είναι αναμενόμενο να βελτιωθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version