ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας»

Για την χαρά που έδωσαν οι πράσινοι μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου. Αποστολή στη Θεσσ/νίκη: Πάνος Καραουλάνης.

Αναστασίου: «Δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστασίου:

«Κατ’αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Έγινε ωραίο ματς, ήταν ένα ιδιαίτερα όμορφο ματς με ρυθμό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για μας που δεν είχαμε στη σύνθεση μας τους Μέντες, Μπεργκ, Ζέκα και τραυματία τον Σίλντενφελντ από το 30′, αυτή η νίκη έχει μεγάλη βαρύτητα λόγω απουσιών. Ήταν σημαντικό να μείνουμε κοντά στον ΠΑΟΚ και τώρα αποκτά μεγαλύτερη ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

Περί των κενών χώρων που βρήκε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που παίζει επιθετικά εντός έδρας και παίρνει ρίσκο. Ήταν θέμα συγκέντρωσης να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους, ήταν ό,τι ακριβώς θέλαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε στις κόντρες».

Aν έπαιζε ο Ατζαγκούν τραυματίας στο τέλος:

«Ναι, είχε πρόβλημα τραυματισμού,δεν ξέρουμε τι έχει ο Ατζαγκούν, θα δούμε τι έχει, θα ξέρουμε περισσότερα αύριο, όταν θα τον δουν και οι γιατροί της ομάδας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κλήση του Ντίνα στην Εθνική:

«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στον Ρανιέρι. Είναι ένα παιδί που έχει δείξει διαφορετική εικόνα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Είναι πιο πειθαρχημένος, πιο ουσιαστικός, μπορεί να διασπάσει κλειστές άμυνες. Έχει χαρακτηριστικά που δύσκολα συναντάει κανείς σε Έλληνα ποδοσφαιριστές και τουλάχιστον έχει αγωνιστεί σε 10-12 ματς τη φετινή σεζόν. Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είχαμε συγκεκριμένο πλάνο για το ματς, δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε επειδή ο Ντίνας κλήθηκε στην Εθνική».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Με την εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορούσε να παίρνει αποτελέσματα και εντός και εκτός. Είναι ουσιαστικός φέτος, κυρίως εκτός έδρας. Σε τρία ματς μακριά από την Τούμπα έχει εννέα βαθμούς έναντι ενός πέρσι. Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, θα είχε πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα. Είναι δίκαια πρώτος μέχρι τώρα. Ειδικά στα εκτός έδρας ματς είναι καλύτερος φέτος. Πιστεύω ότι θα έχει πολλές ανατροπές αυτό το πρωτάθλημα, πέφτουν 4 ομάδες, όλοι θα θέλουν βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.