ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Μεγάλη τιμή το περιβραχιόνιο»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του στη Nova στάθηκε στην μεγάλη νίκη των πρασίνων ενώ τόνισε ότι ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο το να είναι αρχηγός. Αποστολή στη Θεσσ/νίκη: Πάνος Καραουλάνης.

Κουτρουμπής: «Μεγάλη τιμή το περιβραχιόνιο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο Κουτρουμπής:

«Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, δεν μας βγήκε ακριβώς το παιχνίδι. Παρόλα αυτά πήγαμε, βάλαμε δύο γκολ και νικήσαμε. Όλοι περιμένουμε τον Μπεργκ αλλά πιστεύω δικαιώθηκε ο προπονητής και με το παραπάνω για τις σημερινές επιλογές του. Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στη βαθμολογία. Άλλωστε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σήμερα το δείξαμε. Η διαφορά μειώθηκε και μπορούμε», είπε αρχικά ο «Κούτρου» στη Nova.

Και πρόσθεσε: «Η ψυχολογία μας ανεβαίνει συνεχώς. Θα ήταν καλό να μην υπήρχε η διακοπή. Παρόλα αυτά είναι μια ευκαιρία να δουλέψουμε παραπάνω. Έχουμε δύο ματς στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε και είναι καθοριστικά. Από την αρχή είχαμε πει ότι θα πιέσουμε ψηλά αλλά δεν μας βγήκε και παίζαμε πολύ πίσω. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος, πάει καλά και στην Ευρώπη. Είναι πιο ομάδα αλλά καταφέραμε και τους κλείσαμε».

Όσο για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού; «Μεγάλη τιμή . Ούτε σήμερα πίστευα ότι θα ήμουν αρχηγός, παρόλα αυτά ο προπονητής  με επέλεξε», σχολίασε ο 23χρονος στόπερ, ενώ κληθείς να μιλήσει για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική, απάντησε: «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι στόχος η Εθνική ομάδα και δεν παύω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα κληθώ και εγώ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.