ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Χαμηλά το κεφάλι»

Το γεγονός ότι η ομάδα δουλεύει καλά και ταπεινά, απέδειξε η Ζένια Τσίμα σε δηλώσεις τις μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη. «Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Χαμηλά το κεφάλι»

Η Τσίμα ήταν η κορυφαία των «πρασίνων» στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Πολλές φορές έχουμε δείξει στα μεταξύ μας παιχνίδια ότι δεν έχει σημασία αυτός ο χαρακτηρισμός. Παλέψαμε πολύ, ήμασταν συγκεντρωμένες, κάναμε κάποια λάθη αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σε αυτό το ματς.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαμε παίξει και άλλα δύσκολα ματς αλλά αυτό το ματς είναι ιδιαίτερο. Ο Ολυμπιακός δεν είχε δείξει κάτι… περισσότερο μέχρι τώρα. Προετοιμαστήκαμε σωστά, αξίζουμε αυτό που κάναμε αλλά κρατάμε το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε να βλέπουμε το κάθε ματς χωριστά για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...