ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγχαρητήρια από τον Αλαφούζο

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος αμέσως μετά την νίκη των πράσινων στην Τούμπα συνεχάρη τους παίκτες του τριφυλλιού για τη νίκη. Αποστολή στη Θεσσ/νίκη: Πάνος Καραουλάνης

Συγχαρητήρια από τον Αλαφούζο

Τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αλαφούζου στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα μετέφερε στους πράσινους ο Τάκης Φύσσας. Ο πρόεδρος των πράσινων αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Φύσσα καθώς δεν ανέβηκε στην Τούμπα και του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήρια του στον Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κάτι το οποίο έγινε φυσικά με τον Τάκη Φύσσα να μοιράζει συγχαρητήρια μέσα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και να τους μεταφέρει όσα ακριβώς τους είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.