ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Ανάλογη συνέχεια…»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τα οφέλη της νίκης επι του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως μετά την διακοπή, χρειάζεται ανάλογη συνέχεια. Αποστολή στη Θεσσ/νίκη Πάνος Καραουλάνης

Τριανταφυλλόπουλος: «Ανάλογη συνέχεια...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr.

Σχετικά με την σημερινή νίκη και το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε διπλό μετά από 3 χρόνια:

«Θεωρώ πως και πέρυσι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει θετικό αποτέλεσμα, φέτος όμως μπήκαμε μέσα και κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής. Κλείσαμε τον ΠΑΟΚ και δεν τον αφήσαμε να κάνει ευκαιρίες, άλλωστε και το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από στημένη φάση. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άξια κερδίσαμε»

Αν αυτό το τρίποντο της νίκης δίνει στην ομάδα, αυτοπεποίθηση και άλλο αέρα για τα επόμενα παιχνίδια:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω για πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, να παίρνουμε επιτυχή αποτελέσματα που μας έλειψαν στην αρχή της σεζόν. Και τότε πάλι κάναμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρναμε τα αποτέλεσματα. Τώρα έχουμε πάρει δύο σημαντικές νίκες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και αυτό θα μας ωφελήσει.

Κοιτάμε να βελτιωθούμε και να εκμεταλλευτούμε την διακοπή ελπίζοντας πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.