Ποδόσφαιρο

Τα …σπάει ο Ατζαγκούν

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού χθες στην Τούμπα, Αμπντούλ Ατζαγκούν, έφτασε τα πέντε γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ πέρυσι σε όλη τη χρονιά είχε μόλις έξι.

Είχε εκφραστεί πολλές φορές από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, η ανάγκη για μεγαλύτερη συμμετοχή στο σκοράρισμα και άλλων παικτών, πλην του Μπεργκ, ειδικά μετά και από τον τραυματισμό του Σουηδού, που έλειψε αρκετό καιρό.

Τα «στραβά» μέχρι και λίγες μέρες πριν στο «τριφύλλι» ήταν αρκετά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως ο Νιγηριανός είναι εμφανώς ο πιο βελτιωμένος παίκτης των «πρασίνων» φέτος, αποδεικνύοντας το και μετά γκολ που βάζει αλλά και με τις εμφανίσεις του γενικά.

Έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των έξι γκολ ο Ατζαγκούν αποτελεί μια λύση που… λύνει τα χέρια του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος ψάχνει συνεχώς απαντήσεις στα προβλήματα που του… έθεσε ο Μπεργκ με την απουσία του.

Πλέον με την επιστροφή του Σουηδού (ήταν άρρωστος (και) γι΄ αυτό δεν έπαιξε χθες), το παιχνίδι των «πρασίνων» θα γίνει ακόμα πιο ουσιαστικό, όσον αφορά το σκοράρισμα.

Σε 16 συμμετοχές (χωρίς να είναι βασικός σε όλα), ο Ατζαγκούν έχει πέντε γκολ, ο οποίος δείχνει να δικαιώνει τον Αναστασίου, ο οποίος κερδίζει το στοίχημα με τον Νιγηριανό.

Γιάννης Μιχαλάκης

Exit mobile version