ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. – Τ.Α.Α. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα Κηφισιάς-Παναθηναϊκού (3η αγ.) και την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία:

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

“Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους αθλητές και των δύο ομάδων για το πολύ καλό βόλεϊ που έπαιξαν και το συναρπαστικό αγώνα που προσέφεραν στους φιλάθλους. Έναν αγώνα που, όπως είπε και ο προπονητής της Κηφισιάς, μπορούσε να είχε λήξει 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς, οι μόνοι που σίγουρα ΔΕΝ αξίζουν συγχαρητήρια είναι οι κύριοι και οι κυρίες με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια. Η αλήθεια είναι ότι όταν πριν λίγο καιρό παίξαμε φιλικό με την Κηφισιά και το ρόλο του διαιτητή ανέλαβε γιος παράγοντά της, είχαμε πολύ σωστότερη και αντικειμενικότερη διαιτησία!

Ο κ.Γεροθόδωρος θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους και ικανούς Έλληνες διαιτητές και θα περιμέναμε ιδίως τέτοιου επιπέδου παιχνίδια, που κρίνονται στον πόντο, να τα διαιτητεύει ακριβοδίκαια. Δυστυχώς διαψευστήκαμε. Αν σφυρίζει έτσι αυτός τι να περιμένουμε από άλλους;

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τους επόπτες, αν η ΕΣΑΠ θέλει να έχουμε σοβαρό πρωτάθλημα βόλεϊ πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το αστείο… Δεν μπορεί να διαμορφώνουν αποτελέσματα άλλοτε διάφοροι επίδοξοι τοπικοί ήρωες και άλλοτε μαθητευόμενοι μάγοι που δεν μπορούν (;) να δουν αν η μπάλα είναι μέσα ή έξω. Για να έχουμε αξιόπιστο πρωτάθλημα, πρέπει οι επόπτες να είναι σωστά εκπαιδευμένοι και αντικειμενικοί, δηλαδή ουδέτεροι. Αλλιώς γυρνάμε στα σχολικά μας χρόνια που το «μέσα» ή το «έξω» το αποφάσιζε όποιος είχε φέρει την μπάλα από το σπίτι του! Τέτοιο ελληνικό βόλεϊ θέλουμε;

Τώρα που είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, δηλώνουμε προς κάθε υπεύθυνο ότι δεν θα ανεχτούμε γενικότερα άλλη διαιτησία αυτού του τύπου, δηλαδή «ό,τι είναι αμφισβητούμενο το δίνουμε εις βάρος του Παναθηναϊκού και μερικά που δεν είναι καν αμφισβητούμενα, κι αυτά εις βάρος του Παναθηναϊκού τα δίνουμε». Όσο είναι καιρός, λοιπόν, οι πάντες, παρατηρητές, διαιτητές, επόπτες και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η σημερινή διοίκηση του Παναθηναϊκού το έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή: Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και εμείς την ΕΝΤΙΜΗ μάχη για το Σύλλογο είμαστε αποφασισμένοι να τη δώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Όπως απαιτούμε από την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες να δίνει μάχη για κάθε πόντο, έτσι απαιτούμε κι από τη διαιτησία σε όλους τους αγώνες να μην μας αδικεί ούτε σε έναν πόντο.

 

ΥΓ: Ο «θαυματοποιός» Ναπολέων Χαρίσης έκανε για άλλη μια φορά το αδύνατο…δυνατό με την περίπτωση του τραυματισμού του Θανάση Πρωτοψάλτη και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...