ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός, Ιβάνοβιτς και… Μπαρτσελόνα

Τα κοινά μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα είναι πολλά. Με την έλευση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς το καλοκαίρι στους «πράσινους», έγιναν ακόμα περισσότερα.

Παναθηναϊκός, Ιβάνοβιτς και… Μπαρτσελόνα

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Ρομέιν Σάτο, αλλά και Ντέγιαν Μποντιρόγκα, είναι μερικοί από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Οι δυο σύλλογοι κοντράρονται εδώ και παρά πολλά χρόνια σε επίπεδο Ευρωλίγκας, με μερικά από τα ματς να έχουν μείνει στην ιστορία.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος για πολλά χρόνια, έβγαζε το ψωμί του στην ACB έχοντας περάσει και από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα για δυόμισι χρόνια (10 χρόνια στην Κάχα/Τάου), έχει προπονήσει ουκ ολίγους παίκτες που έχουν περάσει η παίζουν ακόμα στον καταλανικό σύλλογο.

Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Ματσέι Λάμπε και Μπραντ Όλεσον είναι μερικοί από αυτούς, ενώ φυσικά ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ο βοηθός του Ιβάνοβτς στη θητεία του στην Βαρκελώνη, ο οποίος τον αντικατέστησε, όταν έφυγε τον Φεβρουάριο του 2008 και παραμένει έκτοτε πρώτος προπονητής της ομάδας.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.