ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πάντα είναι μεγάλη πρόκληση»

Για το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα έγραψε στο προσωπικό του blog ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Πάντα είναι μεγάλη πρόκληση»

Μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ υπογράμμισε ότι σκοπός της ομάδας είναι να βγάλει στο παρκέ όσα δουλεύει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Καλησπέρα σε όλους,

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε μπροστά ένα πολύ δυνατό τεστ, ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Πάντοτε, όταν αγωνίζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα είναι κάτι ιδιαίτερο καθώς πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να διαπιστώσουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε σε μια τόσο δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση.

Πάντα, σε αυτά τα ευρωπαϊκά ραντεβού, δεν μετρά μόνο το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας αντίπαλος που πέραν του ότι συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, είναι και μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι παραμένει αήττητη στην Ευρωλίγκα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε εξηγήσει στους παίκτες πως ακόμη και λίγο να χάσεις τη συγκέντρωσή σου είναι μια ομάδα που θα σε τιμωρήσει. Ακόμη και ένα δευτερόλεπτο έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Διαθέτει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του Ράιτ. Είναι ένας παίκτης που αγώνα με τον αγώνα βοηθά όλο και περισσότερο στο ροτέισον της ομάδας. Όλα αυτά, όμως, είναι μέσα στη ζωή μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα προβλήματα. Όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι θα παίξουν.

Μεγάλος μας στόχος είναι να καταφέρουμε στην έδρα της Μπαρτσελόνα να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.