ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Θέλετε δικαιοσύνη; Αποδείξτε το…

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκαν την Παρασκευή στον αθλητικό δικαστή για τα όσα είπαν στην παρουσίαση της ομάδας του Πειραιά, με την απόφαση να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Θέλετε δικαιοσύνη; Αποδείξτε το...

Οι αφοί Αγγελόπουλοι μετά και τα όσα προσβλητικά και συκοφαντικά ανέφεραν στην παρουσίαση του Ολυμπιακού κλήθηκαν από τον Αθλητικό δικαστή για απολογία και το ερώτημα που τίθεται είναι αν η δικαιοσύνη είναι… τυφλή, και «συμπεριφερθεί» αναλόγως, όπως έπραξε και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είμαστε εν αναμονή της απόφασης από την οποία θα φανεί αν υπάρχουν η όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά, όσον αφορά τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ επίσης ακόμα περιμένουμε την… «ευαίσθητη» ΕΦΙΠ (όταν πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο), αν θα καλέσει τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο για τα όσα έχουν πει, εκτός αν θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE