ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με τον Εργοτέλη

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Εργοτέλη τέθηκαν σε κυκλοφορία με τα μέλη της συμμαχίας να έχουν όπως πάντα προτεραιότητα.

Τα εισιτήρια με τον Εργοτέλη

Αναλυτικά:

«Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα Πρωταθλήματος Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (23/11).

Προσωρινά εκτός λόγω τεχνικού προβλήματος η επίσημη ιστοσελίδα www.pao.gr. Για αγορά εισιτηρίων πατήστε στο παρακάτω link. https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html .

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εχθές, Πέμπτη 13/11 άνοιξε η διάθεση των εισιτηρίων που αφορά αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του e-tickets.

Από την Τρίτη 18/11 η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου με προτεραιότητα στα Μέλη του Συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.