ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

The «Bitch Boxer» show…

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου (20:30), θα πραγματοποιηθεί η πρωτοποριακή παράσταση «Bitch Boxer», στη Θύρα 5 της Λεωφόρου.

The «Bitch Boxer» show…

Αναλυτικά:

«Πρωτοποριακή παράσταση!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Bitch Boxer» της Charlotte Josephine, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο πυγμαχίας στην θύρα 5 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση Δάφνη Οικονόμου Σκηνοθεσία Γιώργος Οικονόμου Φωτισμοί Γιάννης Δρακουλαράκος Μουσική επιμέλεια Γιώργος Οικονόμου Βοηθός Σκηνοθέτη Παναγιώτης Καφούσιας Boxing Coach Γιάννης Αΐδινιώτης Ερμηνεύει η Ελίνα Ρίζου

Λίγα λόγια για το έργο

Λονδίνο 2012. Το μποξ γυναικών αποκτά για πρώτη φορά το δικό του Ολυμπιακό βάθρο. Στο Στράτφορντ, δέκα λεπτά με τα πόδια από τη γειτονιά της στο Ανατολικό Λονδίνο, η Chloe Jackson είναι πανέτοιμη. Ο πατέρας της την προπονεί σκληρά και μεθοδικά 10 χρόνια τώρα. Τα πλάνα για τον μεγάλο αγώνα είναι δουλεμένα σχολαστικά. Οι γροθιές είναι έτοιμες κι αυτές να ρίξουν την αντίπαλο στο καναβάτσο. Το τηλέφωνο χτυπά. Τρεις λέξεις κι όλος ο κόσμος της Chloe καταρρέει. Η Chloe όμως είναι μποξέρ, είναι αγωνίστρια κι έχει έναν ακόμα αγώνα πριν κοιτάξει το χρυσό στα μάτια…

Ώρα προσέλευσης: 20.30 Ώρα έναρξης: 21.00».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.