ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον για Καρνέζη από Ίντερ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Ίντερ εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε.

Ενδιαφέρον για Καρνέζη από Ίντερ

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει μπει, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα, στο «στόχαστρο» των «νερατζούρι», καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ουνβτινέζε.

Μάλιστα τόνισαν πως αν τελικά θελήσει η Ίντερ να τον αποκτήσει, δεν θα είναι δύσκολο αφού οι άνθρωποι της Ουντινέζε δεν θα έχουν πρόβλημα να τον πουλήσουν στο κατάλληλό αντίτιμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.