ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σύναψε συμφωνία με το LITOΗORO OLYMPUS RESORT VILLAS & SPA, προσφέροντας έκπτωση στα μέλη της.

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Αναλυτικά:

«Στο πιο εκλεκτό κομμάτι της «Ριβιέρας» Ολύμπου βρίσκεται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς προορισμένο να μετατρέψει τις πιο σημαντικές στιγμές σας σε πραγματική απόλαυση. Το LITOΗORO OLYMPUS RESORT VILLAS & SPA βρίσκεται στην Πλάκα 2 χλμ από το γνωστό σε όλους παραδοσιακό και Ιστορικό Λιτόχωρο, είναι ένας μικρός παράδεισος μπροστά στη θάλασσα (στα 60 μέτρα), που όπως κάθε παράδεισος λατρεύει την τελειότητα.

Η ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα είναι το πρώτο στοιχείο που θα μαγνητίσει το βλέμμα σας, με φόντο τον Όλυμπο το Βουνό των Θεών ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού παίρνει το κομψό ντεκόρ που θα συναντήσετε σε κάθε χώρο, με αποκορύφωμα το πολυτελή Εστιατόριο «ELIA». Ο πλήρης εξοπλισμός των συνεδριακών χώρων μετατρέπει την κάθε εκδήλωση σε ένα εξαιρετικό γεγονός, εξασφαλίζοντας την απόλυτη επιτυχία καθώς σας προσφέρει ένα άρτιο συνδυασμό επαγγελματικής δραστηριότητας και διακοπών.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νιώστε ξεχωριστοί, το αξίζετε και η επιλογή σας από μόνη της το επιβεβαιώνει. Το LITOΗORO OLYMPUS RESORT VILLAS & SPA προσφέρει στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας: 10% έκπτωση στη διαμονή του ξενοδοχείου 20% έκπτωση στο εστιατόριο 20% έκπτωση στα σπα του ξενοδοχείου   Πλάκα Λιτοχώρου,  602 00, Πιερία Tηλ. 23520 22200   Fax 23520 22207   Email [email protected]».

panathinaiki summachia

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.