Ποδόσφαιρο

«Εκνευρίστηκα με τρεις δημοσιογράφους…» (vid)

«Εκνευρίστηκα με τρεις δημοσιογράφους…» (vid)

«Τρεις δημοσιογράφοι γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα», σχολίασε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε κανάλι της Ιταλίας, με αφορμή την περιβόητη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή στις 12/3 του 2005 (0-0).

«Βίωσα μία σπουδαία εμπειρία στην Ελλάδα και αποχώρησα για οικογενειακούς λόγους. Μετά την Φιορεντίνα και την Βερόνα ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για να εργαστώ όπως επιθυμούσα. Μιλούσα με τον κ. Βαρδινογιάννη κάθε μέρα και είχαμε άψογη σχέση. Ήμουν καλά στον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν όταν αρχίσαμε να κερδίζουμε. Οι οπαδοί δεν τα είχαν βάλει μαζί μου αλλά με τον πρόεδρο. Όλοι περίμεναν τότε πως θα απολυθώ, ανάμεσα τους και τρεις δημοσιογράφοι που γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 60χρονος πλέον Ιταλός προπονητής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version