ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Πάρντιου ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου υπερασπίστηκε το μοντέλο του δανεισμού παικτών για να επιστρέψουν καλύτεροι στην ομάδα, στεκόμενος στο χαρακτηριστικό παράδειγμα του Μεχντί Αμπέντ.

Ο Πάρντιου ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό

Σχεδόν μέχρι το τέλος της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, στον Παναθηναϊκό τηρούσαν στάση αναμονής, ελπίζοντας να επιστρέψει ο Μεχντί Αμπέντ. Εν τέλει ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στη Νιούκαστλ, με τον Άλαν Πάρντιου να επενδύει όλο και περισσότερο σε αυτόν.

Ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου αναφέρθηκε στην επιλογή του δανεισμού παικτών προκειμένου να επιστρέψουν πιο έτοιμοι, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αλγερινό μέσο. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τους «πράσινους» που βοήθησαν στην εξέλιξή του.

«Είναι παράδειγμα για τους νέους παίκτες, όχι μόνο στην ομάδα μας, αλλά και στους υπόλοιπους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Έδειξε ότι ο δανεισμός μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επέστρεψε πολύ καλύτερος παίκτης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο (σ.σ.: Παναθηναϊκό) για την βοήθεια που του προσέφερε. Ανέκαθεν πίστευα σε αυτό το σύστημα. Έχουμε δανεικούς παίκτες αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουμε έτσι, διότι πιστεύω ότι αυτό το σύστημα λειτουργεί», δήλωσε σχετικά.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 16.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...