Μετά την προπόνηση της Πέμπτης η Ζένια Τσίμα, η οποία αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών για την απόδοση της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στο Ioannis Hair & beauty team για να απολαύσει τις υπηρεσίες που παίρνεις ως δώρο η πολυτιμότερη αθλήτρια της κάθε εβδομάδας.

Η έμπειρη ακραία του Παναθηναϊκού μίλησε για την σπουδαία νίκη της ομάδας κάνοντας λόγο για τα ψυχολογικά οφέλη αυτής επιτυχίας, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τις συμπαίκτριες της και ευχήθηκε όλες να περάσουν από τα «Ioannis hair & beauty team» στη διάρκεια της σεζόν.

Η ίδια δήλωσε εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα και εξέφρασε τη σιγουριά ότι εξίσου ικανοποιημένος θα είναι και ο σύζυγος της, αλλά και προπονητής της στον Παναθηναϊκό Γιώργος Ρούσης.

Για την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής από την Α1 δήλωσε: 

«Υπάρχει μία γνώση από τα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι τώρα από τα παιχνίδια που έχουμε και έχουμε παίξει αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι είμαστε ακόμα στην 5η αγωνιστική. Ναι μεν ξέρουμε τις παίκτριες και κάποιες δυνατότητες σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν παίζει στο 100% των δυνατοτήτων της. Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και ελπίζω όλοι να έχουμε την υγεία μας και να παιχτεί καλό βόλεϊ».

Για τη συνύπαρξη δώδεκα γυναικών σε μια ομάδα τόνισε:

«Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο χαρακτήρα. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του, αλλά όταν μπαίνουμε στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα. Πάνω από όλα κάνουμε κάτι που μας αρέσει και νομίζω ότι καμία δεν το βλέπει σαν δουλειά. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο έργο το έχουν οι προπονητές που πρέπει να κάνουν 12 αθλήτριες να δουλέψουν μαζί και να είναι εντάξει. Έχουμε καταφέρει να έχουμε πολύ καλό κλίμα και να είμαστε η μία κοντά στην άλλη κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό».

Για τη συνύπαρξη της στο γήπεδο και στο σπίτι με τον άνδρα και προπονητή της Γιώργο Ρούση είπε: 

«Για αυτό πρώτα έγινε άνδρας μου και μετά προπονητής μου. Δεν είναι δύσκολο γιατί είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Ξέρουμε πως να κρατάμε τις ισορροπίες. Όταν γνωρίζεις ποια είναι η θέση σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν πηγαίνουμε σπίτι αφήνουμε στο σπίτι αφήνουμε το βόλεϊ στην άκρη και το αντίστροφο όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου