ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από την ανακοίνωσή της, καταδίκασε το θλιβερό γεγονός με τον σοβαρό τραυματισμό του Χρστόφορου Ζωγράφου, ενώ εγκάλεσε και την κυβέρνηση για την ανοχή που έχει δείξει έως τώρα στα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα καλεί τη Δικαιοσύνη, να επιταχύνει το έργο της ώστε ν’ αποτραπεί η παραγραφή των αδικημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Πρόεδρός της έχουν πρωτοστατήσει στον αγώνα για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταδικάζουμε απερίφραστα το χθεσινό θλιβερό γεγονός, το οποίο δεν μπορούν να καπηλεύονται πρόσωπα ελεγχόμενα από τη Δικαιοσύνη.

Εγκαλούμε την Κυβέρνηση για την εγκληματική ανοχή που έδειξε τόσα χρόνια στην εξελισσόμενη σήψη του ποδοσφαίρου. Ανοχή, όπως έχουμε ήδη δηλώσει, σημαίνει πλέον συνενοχή.

Καλούμε δε τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει το έργο της και να αποτρέψει την επικείμενη παραγραφή αδικημάτων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.