ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Μας κόστισε η αστοχία»

Ο Αντώνης Φώτσης μετά το τέλος του ματς τόνισε, πως τα άσχημα ποσοστά που είχαν ήταν τα αίτια της ήττας από την Μπαρτσελόνα.

Φώτσης: «Μας κόστισε η αστοχία»

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι πράσινοι δεν ήταν κακοί στις άμυνες τους, όμως τα άσχημα ποσοστά ευστοχίας, ήταν αυτά που στέρησαν στο τριφύλλι τη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μια σκληρή έδρα. Αν και δεν ήμασταν κακοί στην άμυνα, είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων.

Με τέτοια ποσοστά στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο να κερδίσεις. Νομίζω πως το πρόβλημά μας σήμερα ήταν η αστοχία την οποία εκμεταλλεύτηκε η Μπαρτσελόνα και πήρε τη νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.