ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βαριά ήττα για τους πράσινους

Οι πράσινοι γνώρισαν ταπεινωτική ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-11 και φάνηκε σαν να μην μπήκαν ποτέ στην αναμέτρηση.

Βαριά ήττα για τους πράσινους

Ο αγώνας

Οι δύο ομάδες δεν ήταν συγκεντρωμένοι τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και στην συνέχεια είχε και ένα δοκάρι. Σ΄ εκείνο το σημείο οι πράσινοι ισοφάρισαν από κοντινή απόσταση με τον Θεωδορόπουλο. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου οκταλέπτου ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι προβάδισμα 1-2. Πολύ καλή παρουσία από τον τερματοφύλακα των πρασίνων καθώς εξαιτίας του ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα.

Με τη έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Ολυμπιακός μεγάλωσε την διαφορά σκοράροντας και κάνοντας το 1-3. Οι πράσινοι προσπαθούσαν να σκοράρουν από μέση και μεγαλύτερη απόσταση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν αυτή την αδυναμία και με τον Βλαχόπουλο μεγάλωσαν την διαφορά κάνοντας το 1-4. Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν σκοράρει και δεν εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έκανε το 1-5 με τον Μουρίκη. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Αφρουδάκη ο οποίος μείωσε σε 2-5. Βέβαια η συνέχεια δεν ήταν η καλύτερη για τους πράσινους αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός πετυχαίνοντας 3 συνεχόμενα γκολ  έστειλε την διαφορά στο +6 (2-8).

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν κατά κύριο λόγο διαδικαστικό και οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να σκοράρουν και το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-11.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 1-4, 0-3.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.