ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καλοί στο μπλοκ και στην άμυνα»

Το καλό μπλοκ και η άμυνα ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Παναθηναϊκό τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσσης.

«Καλοί στο μπλοκ και στην άμυνα»

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» στο panathinaikos24.gr:

Τι έχει αλλάξει στην ομάδα φέτος και κερδίζει τα ντέρμπι με τέτοια σκορ και άνεση, 0-3 τον Ολυμπιακό και 3-0 την ΑΕΚ σήμερα;

«Αυτό για την άνεση είναι σχετικό. Η καρδούλα αυτών των παιδιών το ξέρει πόση προπόνηση κάνουν και πόσο πολύ αφιερώνουν τον εαυτό τους σε αυτό που κάνουν.  Ήμασταν καλύτεροι σε αυτά τα παιχνίδια και τα πήραμε καθαρά.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια στη συνέχεια, όλες οι ομάδες θα βελτιωθούν και θα ενισχυθούν. Από κει και πέρα, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, αυτό έχουμε πει από την αρχή, αυτό θέλαμε να κάνουμε και πέρυσι. Αλλά θέλει εμπειρία και φυσικά έχουν έρθει 2-3 ποιοτικές λύσεις στην ομάδα και μας έχουν λύσει τα χέρια».

Που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι;

«Νομίζω βάλαμε την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι αδικαιολόγητα, χάσαμε πάρα πολλά σερβίς, κάναμε κάποια λάθη που δεν συνηθίζουμε να τα κάνουμε. Από κει και πέρα όμως ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο μπλοκ και στην άμυνα, γιατί έχει καλή επίθεση η ΑΕΚ και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...