ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τίμησαν τον Αχιλλέα Μακρόπουλο (pics, vid)

Ο πρώην πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» και ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος βραβεύτηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Τίμησαν τον Αχιλλέα Μακρόπουλο (pics, vid)

Ο κ. Μακρόπουλος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας, ενώ αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς βράβευσε τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, χαρίζοντας του μια φανέλα του Παναθηναϊκού η οποία βρισκόταν μέσα σε ένα μεγάλο κάδρο, τιμώντας τον για την προσφορά του στον Σύλλογο.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)
DSC09918
DSC09919
DSC09920

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.