ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράιτ παρόντος «πέταξε» για Πολωνία

Με τον Τζούλιαν Ράιτ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή αναχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την Πολωνία, όπου θα αντιμετωπίζει την Τουρόβ.

Ράιτ παρόντος «πέταξε» για Πολωνία

Για την Πολωνία αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όπου την Πέμπτη (20/11, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Τουρόβ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Στόχος της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη στην φετινή διοργάνωση, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αφού ο Τζούλιαν Ράιτ που την προηγούμενη εβδομάδα υπέφερε από θλάση στο γαστροκνήμιο, έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.