ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρώτα με τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Πρώτη προτεραιότητα για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Μάριο Κνες, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θα περιμένει εσαεί τους «πράσινους».

«Πρώτα με τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο μάνατζερ του Κροάτη στόπερ, μίλησε στην εφημερίδα «Έθνος», τονίζοντας ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός, αρκεί να μην καθυστερήσει…

«Πρώτα θα μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα περιμένουμε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Κνες και συμπλήρωσε: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Υποθέτω ότι θα γίνει. Ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση λόγω των αλλαγών που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι καλό να γνωρίζουμε νωρίς τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ χρόνο γιατί και οι άλλες ομάδες βιάζονται να ξέρουν».

Για το ενδιαφέρον της Μπορντό: «Το ενδιαφέρον της Μπορντό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Υπάρχει προσέγγιση, αλλά όχι κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προθέσεις του ίδιου του παίκτη: «Ξέρω ότι όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι με τον Γκόρντον. Ο ίδιος παίζει καλά και είναι χαρούμενος. Προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να συζητήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.