ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Χρόνια πολλά Θανάση Κολιτσιδάκη (pics)

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης γεννήθηκε σαν σήμερα το 1966 (47 ετών). Αποτέλεσε μέλος του Παναθηναϊκού από τα μισά της σεζόν ’93-’94, έως και το 1997 φτάνοντας με τους «πράσινους» στους «4» της Ευρώπης, το 1996.

Χρόνια πολλά Θανάση Κολιτσιδάκη (pics)

Ο Κολιτσιδάκης χαρακτηριζόταν από τα παθιασμένο και σκληρό παιχνίδι του. Κατέκτησε με τη φανέλα με το τριφύλλι, δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ενώ έφτασε στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, στην «μαγική» σεζόν, 1995-1996.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα Αθηνών το 1988, ενώ μετά τον Παναθηναϊκό φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ, περνώντας πρώτα από τον Απόλλωνα για μια σεζόν.

Με τη φανέλα της Εθνικής αγωνίστηκε 14 φορές, αποτελώντας μέλος της ομάδας που συμμετείχες στο Μουντιάλ του ’94 στις ΗΠΑ.

kolitsidakis
???????????????????????????????
kolitsidakis.jpg2
???????????????????????????????
kolitsidakis.jpg4
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ
kolitsidakis.jpg6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ