ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επανέναρξη της ακαδημίας Πινγκ πόνγκ

Την επανέναρξη της ακαδημίας πινγκ πονγκ ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Επανέναρξη της ακαδημίας Πινγκ πόνγκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους του Συλλόγου αλλά και τον απλό κόσμο που αγαπάει τον αθλητισμό για την επανέναρξη λειτουργίας της ακαδημίας του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (table tennis). Με τη δύναμη και την αγάπη μας για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε ένα χώρο στολίδι για το άθλημα αλλά και το σύλλογο. 160 m2 σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο εξοπλισμό και το αυτόματο μηχάνημα προπόνησης καλύπτει όλες τις ανάγκες μια σύγχρονης ακαδημίας.

Η αίθουσα βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή της Γκράβας.

Διεύθυνση: Ταϋγέτου 60, 1ος όροφος

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πληροφορίες: 210-6444401-2

*Στο χώρο λειτουργεί και τμήμα ενηλίκων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...