ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Χαρούμενος για τη νίκη»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα ενώ έδειξαν και χαρακτήρα.

Ιβάνοβιτς: «Χαρούμενος για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος καθώς πήραμε τη νίκη σε αυτό το σημαντικό για εμάς παιχνίδι. Γενικά ήμασταν καλοί στην άμυνα και δείξαμε χαρακτήρα. Η Τουρόβ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά το τρανζίσιον παιχνίδι.

Σήμερα καταφέραμε να μην τους το επιτρέψουμε και νομίζω πως αυτό ήταν το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μου άφησε καλό συναίσθημα το φινάλε του αγώνα λόγω της εικόνας που παρουσιάσαμε στο τελευταίο τετράλεπτο, διάστημα κατά το οποίο δεν παίξαμε καθόλου καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.