ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Γιορτάζει ο «μπουλντόζας» (pics, vids)

Ο Μάικ Μπατίστ κλείνει τα 37 του χρόνια σήμερα (21/11/1977), περνώντας τα περισσότερα από τα «μπασκετικά» του χρόνια, στον Παναθηναϊκό. Αμέτρητοι τίτλοι, δόξα και μπόλικο θέαμα, προσέφερε ο δικός μας «Μιχάλης» στη δεκαετή του πορεία στην ομάδα.

Γιορτάζει ο «μπουλντόζας» (pics, vids)

Ο Μάικ Μπατίστ γεννήθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαρλερουά (Βέλγιο) τη σεζόν 2000-2001, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με τη φανέλα της Μπιέλα.

Το όνειρο του ΝΒΑ υπήρχε στο μυαλό του Μάικ με την σεζόν 2002-2003 να τον βρίσκει στο Μέμφις, όπου έπαιξε σε 75 ματς, με 6,4 πόντους και 3,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Την επόμενη σεζόν θα «ντυθεί» στα «πράσινα» ξεκινώντας ένα μαγικό ταξίδι με τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας συνολικά με τους «πράσινους», 9 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα Ελλάδας, αλλά και 3 Ευρωπαϊκά.

batiste3

Ο Μάικ έχει ανοίξει την σαμπάνια στην Ο2 arena, μετά την κατάκτηση του 5ου Ευρωπαϊκού, στο Βερολίνο το 2009

Συνολικά έχει σκοράρει 2.496 πόντους με 296 τρίποντα και 344 δίποντα στην Ευρωλίγκα.

Το τέλος της χρονιάς 2013-2014 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μπατίστ (επέστρεψε μετά από μία χρονιά στη Φενέρ), ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή, στη θυγατρική ομάδα των Κλίβελαντ Κάβαλιερς, την Κάντον Τσαρτζ, όπου αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ.

batiste4

Στιγμιότυπο από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στο Final-4 του Βερολίνου το 2009

batiste5

Ο “Μιχάλης”  φιλάει την 6η κούπα…

batiste6

Μαζί με τον Διαμαντίδη στο ματς του ΟΑΚΑ (7/12/2012), στην επίσκεψη του Μπατίστ, με τη φανέλα της Φενέρ

batiste8

Η υποδοχή της Θ. 13, εντυπωσιακή…

Ο Μάικ Μπατίστ έχει προσφέρει άφθονο θέαμα αλλά και ουσία, στα 10 χρόνια του στον Παναθηναϊκό… 

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ