ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ερχεται!

Στην Αθήνα φτάνει τη Δευτέρα ο Ντε Μάρκους Νέλσον και μετρά αντίστροφα για να πατήσει παρκέ με τη φανέλα του εξάστερου!

Ερχεται!

Αντίστροφα μετράνε στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή του ΝτεΜάρκους Νέλσον στις προπονήσεις αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ ειδοποίησε την διοίκηση της ομάδας ότι την Δευτέρα θα μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο 29χρονος παίκτης θα ξεκίνησει ατομικό πρόγραμμα και θα μπει με τον καιρό σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ αφού από την σημερινή προπόνηση απείχαν οι Τζέιμς Γκιστ και Εστεμπάν Μπατίστα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στον αγκώνα, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και ξεκίνησε θεραπείες.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό σέντερ έμεινε εκτός προγράμματος προληπτικά, ενώ αύριο θα γυμναστεί κανονικά.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...