ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με Φοίνικα για τελευταία φορά χωρίς κόσμο

Τον Φοίνικα Σύρου υποδέχεται ο Παναθηναϊκός (22/11, 20:30) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς την υποστήριξη του κόσμου του.

Με Φοίνικα για τελευταία φορά χωρίς κόσμο

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου (22/11, 20:30) για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι στο κλειστό του Πανελληνίου για τους «πρασίνους» και το τελευταίο που θα στερηθούν τον κόσμο τους λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν.

Αυτό επεσήμανε σε δηλώσεις του για τον επικείμενο αγώνα και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η απουσία του κόσμο είναι σημαντική, ωστόσο υποστήριξε ότι στόχος είναι ακόμα μια νίκη.

«Παίζουμε στην άδεια Κυψέλη και ξέρουμε όλοι ότι ο κόσμος μας δίνει παλμό και θα τον θέλαμε δίπλα μας. Ο στόχος δεν αλλάζει, θέλουμε μια ακόμα σημαντική νίκη. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και γι αυτό που έχουμε προετοιμαστεί. Είμαστε καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Παίζουμε μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και έρχεται να διεκδικήσει επίσης τη νίκη. Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι» σχολίασε ο Έλληνας παίκτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 17.00 (Novasports-4): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Στεργιόπουλος. Γραμματεία: Χρ. Παναγιωτίδου. Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: ΜΕΝΤ – Άρης Α.Σ. Διαιτητές: Θεμελής, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κύρκος, Κουκουμάκας. Γραμματεία: Λαδάς. Γυμναστήριο Ορεστιάδας 19.00: Ορεστιάδα – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Γεωργιάδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης. Γυμναστήριο Πανελληνίου 20.30: Παναθηναϊκός – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου Διαιτητής: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Παπανικολάου Α. Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 20.00 (Novasports-4):  Εθνικός – ΑΕΚ Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σαρμίδης, Μουτζούρης. Γραμματεία: Παπαχρήστου. Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 Γυμναστήριο Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Κηφισιάς – Γ.Σ. Λαμία Διαιτητές: Κουτσούλας, Γεροθόδωρος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Διαμαντής, Χρηστίδης Αλ. Παρατηρητής: Μπενίση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.