ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Άλλοι οι πρωταγωνιστές…»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του τόνισε ότι στην Ελλάδα οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές.

Αναστασίου: «Άλλοι οι πρωταγωνιστές...»

«Ήταν αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Μια καλή προπόνηση, έτσι το είδαμε. Δοκιμάσαμε πράγματα, είδαμε κάποια θετικά και κάποια που μας προβλημάτισαν, θα τα δούμε και στις προπονήσεις» είπε αρχικά ο Αναστασίου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες:

«Σε αυτή τη χώρα άλλοι είναι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές… Νομίζω αυτό είναι το άσχημο. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και κάποια φιλικά να κρατήσουμε ένα ρυθμό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι κρίμα γιατί στερούν από τον κόσμο τη χαρά και από τους παίκτες να δείξουν κάποια στοιχεία».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.