ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Αρνητική η διακοπή»

Ο Νταβίντ Μέντες σε δηλώσεις του, τόνισε ότι είναι αρνητικό το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η αναβολή στο πρωτάθλημα.

Μέντες: «Αρνητική η διακοπή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβίντ Μέντες:

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι για εμάς που το είδαμε σαν ένα τεστ στο πρώτο μέρος γιατί παίξαμε με ένα σύστημα με το οποίο δεν είχαμε παίξει ξανά και χάσαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε με ένα πιο γνωστό σύστημα σε εμάς, με πιο σύνηθες τρόπο και πετύχαμε κάποια τέρματα».

Για τη μη διεξαγωγή αγώνων:

«Σίγουρα είναι αρνητικό και θέλουμε να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Μας χρειάζονται. Σήμερα δώσαμε ένα φιλικό όπου κάθε παίκτης έπαιξε από ένα 45λεπτο με μικτές ομάδες προκειμένου όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια».

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ:

«Αναμφισβήτητα ήταν ένα δύσκολο φιλικό. Η ΑΕΚ έχει μια δυνατή ενδεκάδα εμείς παίξαμε με ένα μεικτό σύνολο και στα δυο ημίχρονο. Η ΑΕΚ παίζει μόνιμα στην Football League και ήθελε να τα δώσει όλα για να κερδίσει».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας:

«Εμείς δεν διεκδικούμε κάτι από το παιχνίδι με την Ντιναμό γιατί έχουμε αποκλειστεί. Αλλά είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με μόλις ένα βαθμό. Θα πάμε στην Ρωσία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίος θα μας βοηθήσει όχι τόσο φέτος αλλά την επόμενη σεζόν. Τώρα το ποιος θα παίξει και το τι θα επιλέξει ο προπονητής μας δεν μπορώ να το ξέρω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...