ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Γκιστ η προπόνηση

Η προετοιμασία των πρασίνων για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ ολοκληρώθηκε με τον Μπατίστα να επιστρέφει δυναμικά και τον Τζέιμς Γκιστ να κάνει αποθεραπεία.

Χωρίς Γκιστ η προπόνηση

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» έχει μαζέψει υγρό στον αγκώνα του με αποτέλεσμα σήμερα να μην πάρει μέρος στην προπόνηση. Ο Γκιστ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και θεραπεία.

Αντίθετα, ο Εστέμπαν Μπατίστα επέστρεψε για τα καλά κάνοντας προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ουρουγουανού σέντερ. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός και στην σημερινή, τελευταία, προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη από την αρχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.