ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να τον «τελειώσει» γρήγορα…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΚΑΟΔ (17:30, Novasports3,panathinaikos24.gr) με μόνο στόχο την εύκολη και γρήγορη επικράτηση.

Να τον «τελειώσει» γρήγορα...

Οι πράσινοι μετά τη νίκη επί της Τουρόβ θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα αλλά και στις καλές εμφανίσεις.

Όλη την εβδομάδα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επισήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση με την Τουρόβ και να αφοσιωθούν στην σημερινή με τον ΚΑΟΔ. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ζήτησε από τους «πράσινους» να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να μην επαναληφθούν τα λάθη της Πολωνίας, έτσι ώστε να «καθαρίσουν» από… νωρίς την υπόθεση νίκη κόντρα στους Δραμινούς και να κάνουν την απαραίτητη.. συντήρηση δυνάμεων εν όψει Μπάγερν.

Ο ΤζειμςΓκιστ δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, λόγω υγρού που έχει συγκεντρώσει στον αγκώνα του και έχει ενοχλήσεις. Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και θα προφυλαχθεί για να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 13.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.