Ο κόουτς της ομάδας, μετά το τέλος του ματς και τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Ελληνικό, ήταν φανερά ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση, ενώ απέδωσε τα εύσημα και στον κόσμο της ομάδας, που δίνει εξτρά ώθηση σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς:

«Ήταν πάρα πολύ δυνατό ματς, καταφέραμε μια νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος . Η νίκη αυτή ήρθε μετά από την εξαιρετική απόδοση που είχε όλη η ομάδα, αλλά και από τη μεγάλη ώθηση που μας έδωσε ο κόσμος».

Αν αυτή η νίκη δείχνει το «μέταλλο» που είναι φτιαγμένος ο Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μεγάλο μερίδιο σ’ αυτό το γεγονός έχει και ο κόσμος του που μας βοηθάει πολύ.

Ο κόσμος της ομάδας, αποτελεί τεράστιο κίνητρο ώστε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση για να καταφέρνουμε το καλύτερο.

Η νίκη αυτή, δεν αλλάζει κάτι για μας. Εμείς έχουμε πει απ’ την αρχή του πρωταθλήματος και των αγώνων, πως θα βλέπουμε κάθε αντίπαλο και κάθε ματς ξεχωριστά και αυτό το τηρούμε ως τώρα».

Για το χτύπημα που δέχθηκε η Αναστασία Σλούκα και αν είναι κάτι σοβαρό:

«Όχι δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τη συνέχεια, θα είναι μαζί μας, είναι μια χαρά.

Για την Ιωάννα Δίελα:

«Δυστυχώς η απώλεια της Ιωάννας είναι μεγάλη, καθώς θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων όλη τη χρονιά και δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

Πάνος Καραουλάνης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου