ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις και Κύπελλα στην πυγμαχία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το 1ο κύπελλο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην αίθουσα της πυγμαχίας στη θύρα 5 του ιστορικού γηπέδου.

Διακρίσεις και Κύπελλα στην πυγμαχία

Η πυγμαχία του «τριφυλλιού» διακρίθηκε στους φιλικούς αγώνες του συγκεκριμένου τουρνουά που τείνει να γίνει θεσμός, αφού αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν ανά κατηγορίες με τον Παναθηναϊκό να διακρίνεται σε όλες, ενώ κατέκτησε και τρία κύπελλα σε κάποιες απ αυτές.

Στους παμπαίδες, στα 52κ. ο Γιάνναρος Ευστράτιος (ΑΟ Μπάλιος) κέρδισε τον Χολίδη Δημήτριο (Παναθηναϊκός ΑΟ), στα 54κ. ο Τσιρίκλος Βασίλειος (Πυγμή) κέρδισε τον Πρωτόπαππα Αλέξανδρο (Παναθηναϊκός ΑΟ) και ο Ιωάννης Κασσιδόκωστας (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε στα 70κ. τον Φρυδά Κωνσταντίνο (ΣΜΔΑ Δροσιάς).

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κατηγορία Β’ Ανδρών στα 69κ. ο Σάριεβ Αζάρι (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε τον Βασιλόπουλο Βλάσιο (Παναχαϊκή ΓΕ). Στην Α’-Β’ Ανδρών στα 69κ. ο Τσαγκράκος Παύλος-Πουλικός (ΑΣ Λεωνίδας Πειραιά) δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Σιούτα Απόστολο (Παναθηναϊκός ΑΟ). Στην Β’ Ανδρών, στα 75κ. ο Ράλλης Μιχαήλ (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε τον Αλεξανδρίδη Νικόλαο (ΑΟ Μπάλιος). Στην Α’-Β’ Ανδρών, στα 81κ.: ο Μουντάκης Παναγιώτης (ΣΜΔΑ Δροσιάς) επικράτησε του Τορνάρη Νικόλαου (Παναθηναϊκός ΑΟ).

Στην Α’ Ανδρών, στα 91κ. ο Γεωργόπουλος Γεώργιος (Παναχαϊκή ΓΕ) νίκησε τον Αντωνόπουλο Γεώργιο (Παναθηναϊκός ΑΟ) και στην Α’-Β’ Ανδρών, στα 91+κ. ο Μπερτσούκλης Βασίλειος (Εθνικός ΓΣ) νίκησε τον Αναστασόπουλο Σωτήρη (Παναθηναϊκός ΑΟ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.