ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις και Κύπελλα στην πυγμαχία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το 1ο κύπελλο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην αίθουσα της πυγμαχίας στη θύρα 5 του ιστορικού γηπέδου.

Διακρίσεις και Κύπελλα στην πυγμαχία | panathinaikos24.gr

Η πυγμαχία του «τριφυλλιού» διακρίθηκε στους φιλικούς αγώνες του συγκεκριμένου τουρνουά που τείνει να γίνει θεσμός, αφού αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν ανά κατηγορίες με τον Παναθηναϊκό να διακρίνεται σε όλες, ενώ κατέκτησε και τρία κύπελλα σε κάποιες απ αυτές.

Στους παμπαίδες, στα 52κ. ο Γιάνναρος Ευστράτιος (ΑΟ Μπάλιος) κέρδισε τον Χολίδη Δημήτριο (Παναθηναϊκός ΑΟ), στα 54κ. ο Τσιρίκλος Βασίλειος (Πυγμή) κέρδισε τον Πρωτόπαππα Αλέξανδρο (Παναθηναϊκός ΑΟ) και ο Ιωάννης Κασσιδόκωστας (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε στα 70κ. τον Φρυδά Κωνσταντίνο (ΣΜΔΑ Δροσιάς).

Στην κατηγορία Β’ Ανδρών στα 69κ. ο Σάριεβ Αζάρι (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε τον Βασιλόπουλο Βλάσιο (Παναχαϊκή ΓΕ). Στην Α’-Β’ Ανδρών στα 69κ. ο Τσαγκράκος Παύλος-Πουλικός (ΑΣ Λεωνίδας Πειραιά) δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Σιούτα Απόστολο (Παναθηναϊκός ΑΟ). Στην Β’ Ανδρών, στα 75κ. ο Ράλλης Μιχαήλ (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε τον Αλεξανδρίδη Νικόλαο (ΑΟ Μπάλιος). Στην Α’-Β’ Ανδρών, στα 81κ.: ο Μουντάκης Παναγιώτης (ΣΜΔΑ Δροσιάς) επικράτησε του Τορνάρη Νικόλαου (Παναθηναϊκός ΑΟ).

Στην Α’ Ανδρών, στα 91κ. ο Γεωργόπουλος Γεώργιος (Παναχαϊκή ΓΕ) νίκησε τον Αντωνόπουλο Γεώργιο (Παναθηναϊκός ΑΟ) και στην Α’-Β’ Ανδρών, στα 91+κ. ο Μπερτσούκλης Βασίλειος (Εθνικός ΓΣ) νίκησε τον Αναστασόπουλο Σωτήρη (Παναθηναϊκός ΑΟ).

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close