ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Μεγάλη ώθηση ο κόσμος»

Για τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Ελληνικό αλλά και για τη βοήθεια που δίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, o προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών Πέτρος Πρέκας.

Πρέκας: «Μεγάλη ώθηση ο κόσμος»

Ο κόουτς της ομάδας, μετά το τέλος του ματς και τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Ελληνικό, ήταν φανερά ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση, ενώ απέδωσε τα εύσημα και στον κόσμο της ομάδας, που δίνει εξτρά ώθηση σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς:

«Ήταν πάρα πολύ δυνατό ματς, καταφέραμε μια νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος . Η νίκη αυτή ήρθε μετά από την εξαιρετική απόδοση που είχε όλη η ομάδα, αλλά και από τη μεγάλη ώθηση που μας έδωσε ο κόσμος».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν αυτή η νίκη δείχνει το «μέταλλο» που είναι φτιαγμένος ο Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μεγάλο μερίδιο σ’ αυτό το γεγονός έχει και ο κόσμος του που μας βοηθάει πολύ.

Ο κόσμος της ομάδας, αποτελεί τεράστιο κίνητρο ώστε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση για να καταφέρνουμε το καλύτερο.

Η νίκη αυτή, δεν αλλάζει κάτι για μας. Εμείς έχουμε πει απ’ την αρχή του πρωταθλήματος και των αγώνων, πως θα βλέπουμε κάθε αντίπαλο και κάθε ματς ξεχωριστά και αυτό το τηρούμε ως τώρα».

Για το χτύπημα που δέχθηκε η Αναστασία Σλούκα και αν είναι κάτι σοβαρό:

«Όχι δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τη συνέχεια, θα είναι μαζί μας, είναι μια χαρά.

Για την Ιωάννα Δίελα:

«Δυστυχώς η απώλεια της Ιωάννας είναι μεγάλη, καθώς θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων όλη τη χρονιά και δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...