ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να μην τους δώσουμε το δικαίωμα…»

Να μπει δυνατά και συγκεντρωμένα στο ματς με τη Μπάγερν, πρέπει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ, για να φτάσει στη νίκη πουν θα σημάνει και την πρόκριση του στο top-16.

«Να μην τους δώσουμε το δικαίωμα…»

Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην «Πράσινη» για το ματς της Παρασκευής, χαρακτηρίζοντας το, must win.

Αναλυτικά:

«Το ματς με την Μπάγερν θα είναι μεγάλο για μας. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να περάσουμε στο Top 16. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μπούμε δυνατά, χωρίς κενά διαστήματα και να μην τους δώσουμε δικαίωμα να μας απειλήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τη Θύρα 13 στο γήπεδο να φωνάξει όσο πιο δυνατά μπορεί και όλοι όσοι έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν, όπως κάνουν πάντα».

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 74.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση του με τον ΚΑΟΔ:

«Θέλαμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και επιθετικά γιατί δεν είχαμε παίξει καλά στα δύο τελευταία ματς και θέλαμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Εγώ απλά παίζω με αυτοπεποίθηση. Έχω κάνει πολλή δουλειά στην προπόνηση και έχω εμπιστοσύνη στο σουτ μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.