ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Να παίξουμε πειθαρχημένα και οργανωμένα»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην Συνέντευξη Τύπου χθες στη Μόσχα, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη νίκη.

Σίλντενφελντ: «Να παίξουμε πειθαρχημένα και οργανωμένα»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην νυν… ομάδα του… Ντιναμό, σχολιάζοντας το εξής: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιο μου με την Ντιναμό δεν θα ανανεωθεί».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απέναντι στη Ντιναμό θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε, θα πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και οργανωμένα», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης στη Μόσχα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τη Ντιναμό, είναι ιδιαίτερο για εμένα να αγωνίζομαι απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Με τους πρώην συμπαίκτες μου, έχω επαφές κατά καιρούς, θα τα ξαναπούμε και την ώρα του αγώνα. 

Είμαι χαρούμενος που θα τους δω και πάλι. Για να επιστρέψουμε στο συναίσθημα. Παίζω ποδόσφαιρο για την ομάδα μου και τον εαυτό μου. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Σαφώς και το συμβόλαιό μου με τη Ντιναμό τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά δεν θα ανανεωθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.