ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεργασία Συμμαχίας-«Boggi»

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ανδρικής ένδυσης «Boggi» ανακοίνωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Δείτε τα προνόμια.

Συνεργασία Συμμαχίας-«Boggi»

Έκπτωση της τάξης του 20% προσφέρει η εταιρεία ανδρικής ένδυσης «Boggi» σε όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία BOGGI MILANO από το 1939 έως σήμερα έχει χτίσει ένα σημαντικό όνομα στην αγορά της ανδρικής ένδυσης. Προσφέρει υψηλής ποιότητας και ιταλικής φινέτσας προτάσεις για κουστούμια, πουκάμισα, παντελόνια, υποδήματα και αξεσουάρ. Η BOGGI έχει έντονη διεθνή παρουσία με πάνω από 120 καταστήματα σε διάφορες χώρες, ενώ συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε νέες αγορές. Η παρουσία μας στην ελληνική αγορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009, και μέχρι σήμερα παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον. Μαζί με το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Γι’ αυτό προσπαθούμε και χτίζουμε καθημερινά μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι΄ αυτούς τους λόγους θα θέλαμε να προσφέρουμε στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ένα ακόμα προνόμιο.

Κάνοντας τις αγορές σας από το κατάστημα μας στο Golden Hall θα μπορείτε να έχετε μια έκπτωση της τάξεως του 20%*, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

* Η έκπτωση 20% δεν ισχύει στα συνεχόμενης ροής προϊόντα και σε τυχόν

Προσφορές».

Ακολουθήστε την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

www.paomprosta.gr https://www.facebook.com/paomprosta.gr https://twitter.com/Paomprostagr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.