ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Μαζί σου… ΠΑΟ στο -10!

Εκπληκτική η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού που χόρευαν... ημίγυμνοι στο -10 στη Μόσχα, κάνοντας τους Ρώσους να παραμιλούν!

Μαζί σου... ΠΑΟ στο -10!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε σήμερα από την Ντιναμό,  αλλά για άλλη μία φορά έκανε αισθητή την παρουσία του στις εξέδρες. Περίπου 100 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στη μακρινή Μόσχα και ενίσχυσαν με φωνή και παλμό το «τριφύλλι», κάνοντας πράξη το σύνθημα «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ…».

Μάλιστα προς το τέλος του αγώνα, αψήφησαν το τσουχτερό κρύο, έμειναν ημίγυμνοι απ’ τη μέση και πάνω, με τους παίκτες, να τους χειροκροτούν με τη λήξη.

ÄÕÍÁÌÏ ÌÏÓ×ÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015)DINAMO MOSCOW - PANATHINAIKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)
1173125
ÄÕÍÁÌÏ ÌÏÓ×ÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015) DINAMO MOSCOW - PANATHINAIKOS(EUROPA LEAGUE 2014-2015)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE