Ο Ολλανδός έμπειρος χαφ, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως οι πράσινοι θα πρέπει ν’ αλλάξουν κάποια απ’ τα λάθη που έκαναν στους αγώνες του Γιουρόπα λιγκ και κατέληξε λέγοντας πως αυτή η διαδικασία πρέπει να τους βγάλει πιο δυνατούς για τα ματς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την περασμένη σεζόν αρχίσαμε μια προσπάθεια όπου κάθε εβδομάδα παρουσιάζαμε βελτίωση και καταφέραμε να βρεθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα αυτό είναι άλλο επίπεδο, παρά το γεγονός ότι είχαμε μερικούς καλούς αγώνες δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό θα δουλέψουμε».

Θεωρείς ότι αυτοί οι αγώνες αποτελούν εμπειρίες για τους νέους παίκτες;

«Είναι εμπειρίες για όλους, είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε αυτούς τους αγώνες. Θα κάνουμε λάθη, όμως στη συνέχεια θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Πόσο σας επηρέασε η διακοπή;

«Θα είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα είμαστε προετοιμασμένοι για τους αγώνες που ακολουθούν».

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βέροια.

«Πρέπει ν’ αξιολογήσουμε τον αγώνα με την Ντιναμό και στη συνέχεια να σκεφτούμε την Βέροια. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σε τέτοιους αγώνες και θα είμαστε προετοιμασμένοι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου