ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Μας μένει πίκρα… συνεχίζουμε»

Ν' αφήσουν πίσω τους το ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και να κοιτάξουν τις εγχώριες διοργανώσεις, επεσήμανε με δηλώσεις του, ο Τάσος Λαγός.

Λαγός: «Μας μένει πίκρα… συνεχίζουμε»

Ο νεαρός μέσος, μίλησε για την εικόνα του αγώνα και την πίκρα που τους αφήνει το αρνητικό αποτέλεσμα, όμως θα πρέπει να το αφήσουν πίσω και να κυνηγήσουν τους στόχους τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ματς:

«Εντάξει, νομίζω κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Νομίζω ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, νομίζω δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα απ’ τον αντίπαλο, καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, είχαμε την ευκαιρία με τον Εμίρ να κάνουμε το 2-0, δεν ήρθε.

Εντάξει, νομίζω στο δεύτερο, το’ χουμε πει πάρα πολλές φορές, ακόμα μια φορά νομίζω σήμερα οι λεπτομέρειες και ειδικά σ’ αυτά τα παιχνίδια, στα ευρωπαϊκά, είναι που κρίνουν τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ όλο το παιχνίδι, σ’ όλη τη διάρκεια, πέντε ένα λεπτά, ένα λεπτό, δύο λεπτά, δέκα λεπτά στο παιχνίδι μπορεί να σου στοιχίσει, όπως έγινε και σε μας στο δεύτερο ημίχρονο που φάγαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μα από εκεί και πέρα εντάξει, νομίζω, ότι δε μείναμε, αντιδράσαμε, παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους, είχαμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω κρατάμε την καλή εμφάνιση μπορώ να πω σε μια δύσκολη έδρα, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνεχίζουμε».

Για το αν μένει πικρία απ’ τον γρήγορο αποκλεισμό απ’ το Γιουρόπα Λιγκ:

«Νομίζω μας μένει μια μεγάλη πικρία κι όχι μόνο σε μένα, νομίζω σ’ όλα τα παιδιά διότι σχεδόν, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στην Εστορίλ, σ’ όλα τ’ άλλα τα παιχνίδια έχουμε δώσει τα πάντα, απλά όπως είπα οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τα παιχνίδια και σ’ αυτά, σε μερικές φάσεις μες στο παιχνίδι δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε ίσως. Ίσως είναι αυτό. Ναι, νομίζω είναι πικρία γιατί δεν αξίζαμε ν’ αποκλειστούμε έτσι, νομίζω έπρεπε να’ χουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά εντάξει τώρα τελείωσε, έχουμε δύο στόχους μπροστά μας και νομίζω θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να είμαστε μες στους στόχους και να τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για το ότι ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε με κοντομάνικο:

«Συνήθως παίζω με κοντομάνικο, το κρύο μ’ αρέσει, δεν έχω θέμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.